Κατασκευή Ιστοσελίδων


Η ιστοσελίδα σας είναι η εικόνα σας προς το κοινό και τους υποψήφιους πελάτες σας.

Πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Η λογική της κατασκευής μιας πρόχειρης ιστοσελίδας απλώς για να έχετε ένα προφίλ στο ίντερνετ είναι λάθος καθώς θα αποτρέπει τους επισκέπτες να σας εμπιστευθούν και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάνετε καθημερινά πελάτες.

Με τις λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων που σας προτείνουμε θα αποκτήσετε μια ιστοσελίδα:

  • Λειτουργική.
  • Πρωτότυπη και καλοσχεδιασμένη γραφιστικά.
  • Φιλική προς τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης.
  • Με μεγάλη ταχύτητα και ασφάλεια.

Επίσης το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιούμε στην Intelligent Services για τη κατασκευή ιστοσελίδων, είναι προϊόν πολύχρονης εξέλιξης και έχει δοκιμαστεί σε χιλιάδες έργα.

  • Είναι πολύ εύκολο και φιλικό στη χρήση του.
  • Υποστηρίζει πολυγλωσσικό περιεχόμενο.
  • Διαθέτει μεγάλο εύρος λειτουργιών και δυνατοτήτων.
  • Επεκτείνεται εύκολα με οποιαδήποτε νέα λειτουργία μελλοντικά θελήσετε, χωρίς να χρειαστεί να φτιάξετε την ιστοσελίδα σας από την αρχή.
  • Παρέχει δυνατότητες σύνδεσης με εξωτερικά συστήματα (πχ erp)<

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και μεγάλο κόστος. Στην Intelligent Services μπορείτε να αποκτήσετε μια άριστη σελίδα σε πολύ προσιτές τιμές.

Η σωστή σχεδίαση μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της.

Έχουν γίνει πολλές μελέτες και έρευνες για το πως πρέπει να είναι δομημένη μια ιστοσελίδα ώστε να μπορεί να αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Για να είναι σωστή σχεδιαστικά μια ιστοσελίδας δεν αρκεί να είναι εμφανισιακά όμορφη.
Πρέπει να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο σωστά να αναλύσουμε τι θέλουμε να επιτύχουμε με την ιστοσελίδα μας και ποια είναι τα δυνατά μας στοιχεία, ώστε να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον των χρηστών και να τους μετατρέψουμε σε πελάτες.
Όλοι αυτή η διαδικασία απαιτεί γνώσεις, εμπειρία και εξειδίκευση.br />Για αυτό το λόγο στην Intelligent Services το τμήμα της Μελέτης και Κατασκευής Ιστοσελίδων αποτελείτε από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται και ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις του διαδικτύου.
Σας εγγυόμαστε ότι ακόμα και η πιο απλή ιστοσελίδα που θα κατασκευαστεί από εμάς θα είναι άριστα σχεδιασμένη.
Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, σας παρέχουμε εκπαίδευση και άμεση υποστήριξη.

Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Η Intelligent Services κτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Είμαστε συνέχεια δίπλα σας για να σας προτείνουμε τρόπους διαφήμισης και προώθησης της ιστοσελίδας σας(Διαφήμιση Google, Διαφήμιση Facebook, SEO) νέους τρόπους και δυνατότητες για να αναπτυχθείτε και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερώσουμε σχετικά με τις λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων που μπορούμε να σας προσφέρουμε καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή συμβουλή χρειαστείτε.

Γιατί η ιστοσελίδα αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για κάθε επιχείρηση;

Υπάρχουν ακόμα ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπου αναρωτιούνται αν χρειάζεται μια ιστοσελίδα. Θεωρούμε ότι η διαδικτυακή παρουσία μιας επιχείρισης είναι τόσο χρήσιμη όσο η χρήση ενός τηλεφώνου! Μια ιστοσελίδα μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύνδεσμος μεταξύ των πελατών και των επιχειρίσεων. Οι περισσότεροι μελλοντικοί πελάτες μιας επιχείρισης αρχίζουν την έρευνα αγοράς κάνωντας αναζήτηση μέσω διαδικτύου. Έχοντας μια ιστοσελίδα λοιπόν θεωρούμε ότι είναι ένα αρκετά πολύτιμο εργαλείο για την κάθε επιχείριση.

Ας δούμε ορισμένα πλεονεκτήματα - λόγους που θεωρείται πολύτιμο εργαλείο μια ιστοσελίδα.

Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας!

Οι καταναλωτές θεωρούν σχεδόν αυτονόητο ότι κάθε επιχείρηση έχει τη δική της ιστοσελίδα. Οι γρήγοροι ρυθμοί της σύγχρονης κοινωνίας ωθούν τους καταναλωτές να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ενός καταστήματος γιατί πολύ απλά δεν έχουν πάντα το χρόνο για να το επισκεφτούν από κοντά.

Κερδίστε νέους πελάτες!

Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να αναζητήσουν λύσεις. Με την παρουσία της επιχείρησής σας στον κόσμο του διαδικτύου μέσω μιας εύχρηστης και τεχνολογικά εξελιγμένης ιστοσελίδας, μπορείτε να μετατρέψετε ένα καταναλωτή σε νέο αλλά και μόνιμο πελάτη σας.

Πληροφορήστε τους καταναλωτές για την επιχείρησή σας!

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές κάνουν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Με την ιστοσελίδα σας μπορείτε να τους ενημερώνετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές σας. Παρέχοντας τις πληροφορίες αυτές στους καταναλωτές, τους βοηθάτε να εξοικειωθούν με το προϊόν σας, αυξάνοντας τις πιθανότητες να επιλέξουν εσάς.

Αυξήστε το κύρος της επιχείρησής σας!

Αυξήστε το κύρος της επιχείρησής σας με μια ελκυστική και καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα. Μια σελίδα με επαγγελματική εμφάνιση εμπνέει σοβαρότητα, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στον επισκέπτη της.

24ωρη παγκόσμια παρουσία!

Οι καταναλωτές αναζητούν πληροφορίες 24ώρες την ημέρα. Μια ιστοσελίδα επιτρέπει στην επιχείρησή σας να είναι πάντα «ανοιχτή» προς το κοινό ανεξάρτητα από την ώρα και τη μέρα. 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, είσαστε εκεί!

Ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος να διαφημιστείτε!

Μια ιστοσελίδα είναι ένας οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Τα ΜΜΕ είναι ένας καλός τρόπος διαφήμισης αλλά είναι πολυέξοδος και δεν παρέχει όλες τις πληροφορίες που εσείς θέλετε να μεταδώσετε. Στραφείτε προς τις μηχανές αναζήτησης! Οι καταναλωτές εμπιστεύονται για τις ανάγκες τους τις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου (Google, yahoo, msn, κτλ). Στοχεύστε στο κατάλληλο αγοραστικό κοινό μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες που μπορείτε να οργανώσετε στις μηχανές αναζήτησης. Με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, σύμφωνα με τις οποίες ψάχνουν οι καταναλωτές ένα προϊόν, θα ανεβάσουμε την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων σε κάθε αναζήτηση σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας. Σαν αποτέλεσμα, θα προσελκύετε όλο και περισσότερους επισκέπτες οι οποίοι θα γίνουν οι νέοι σας πελάτες.

Επικοινωνία + ενημέρωση = Νέες πωλήσεις!

Αρκετοί καταναλωτές διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο ως μέσο επικοινωνίας για να ζητήσουν πληροφορίες. Με τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας (e-mail form) ακόμη και οι πιο διστακτικοί πελάτες μπορούν εύκολα και ανέξοδα να επικοινωνήσουν μαζί σας όλο το 24ωρο. Ενημερώστε τους πελάτες σας για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της επιχείρησής σας άμεσα, γρήγορα και κυρίως ανέξοδα. Με τη χρήση ενημερωτικών ηλεκτρονικών έντυπων μπορείτε να στείλετε κάθε νέα πληροφορία σε όλους τους πελάτες σας, σε μια στιγμή, χωρίς να έχετε ξοδέψει απολύτως τίποτα. Αυτός ο συνδυασμός είναι το μυστικό για νέες πωλήσεις!

κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress

BANNER-235.jpg

Ενδεικτικά Έργα


02-BLACK.jpg

05-BLACK.jpg

01-BLACK.jpg

14-black.jpg

06-BLACK.jpg

04-BLACK.jpg

03-BLACK.jpg

16-black.jpg

19-black.jpg

18-black.jpg

HOSTING.png

expertsALL.png

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες
για τις υπηρεσίες μας;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα εκπρόσωπος
μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

INTELLIGENT SERVICES

adress Επιδαύρου 30β & Γυφτοπούλου, Χαλάνδρι
T.K.: 15233
phone Τηλ: 211-7004310
Φαξ: 211-7702610
email Email: info@intelligentservices.gr