Κατασκευή ιστοσελίδων με WORDPRESS.
Γιατί να το επιλέξετε.wordpress-roundups.jpg


Το WordPress είναι ένα open source CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου ανοιχτού κώδικα) το οποίο έγινε αρχικά γνωστό για την ανάπτυξη blogs αλλά σταδιακά εξελίχθηκε σε εργαλείο κατασκευής ολοκληρωμένων ιστοσελίδων δυναμικού περιεχομένου.

Πολλά πλεονεκτήματα, πολλές δυνατότητες, ευελιξία, ευχρηστία, απλότητα & μια τεράστια κοινότητα χρηστών και developers, έχουν κάνει το WordPress το δημοφιλέστερο CMS για ανάπτυξη ιστοσελίδων σήμερα.

Δυναμικό Περιεχόμενο

Με σωστή ανάπτυξη και προνοητικό σχεδιασμό το WordPress σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνετε εύκολα το περιεχόμενο των σελίδων σας, χωρίς την γνώση HTML ή CSS. Χρησιμοποιώντας έναν απλό editor μπορείτε να προσθέσετε, να αφαιρέσετε αλλά και να τροποποιήσετε το περιεχόμενο του site σας.

SEO

Το WordPress παράγει σελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης χωρίς να απαιτεί περίπλοκες τεχνικές και παραμετροποίηση. Με τον ενσωματωμένο μηχανισμό Permalinks που διαθέτει αλλά και με τη χρήση πρόσθετων SEO plugins, υποστηρίζει πλήρως το περιεχόμενο των σελίδων σας και το βοηθά ανέβει θέσεις στα σχετικά με αυτό αποτελέσματα αναζήτησης.

Open Source

To WordPress είναι μια Πλατφόρμα Ανοιχτού Κώδικα. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2001 και από τότε αναπτύσσεται, βελτιώνεται και δοκιμάζεται καθημερινά από εκατομμύρια χρήστες και προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο. Είναι προϊόν της προσπάθειας και συνεισφοράς χιλιάδων ανθρώπων που το χρησιμοποιούν οι ίδιοι για τα site και τις επιχειρήσεις τους. Αυτό το καθιστά πιο σταθερό και ισχυρό από οποιοδήποτε CMS μπορεί να σας υποσχεθεί μια εταιρία κατασκευής λογισμικού.

Φιλικό στο Χρήστη

Το WordPress διακρίνεται για την απλότητα και την ευχρηστία του. Είναι εύκολο στην εκμάθηση και διαθέτει ένα καθαρό και απλό περιβάλλον διαχείρισης ώστε να βοηθά τον μέσο χρήστη να μπορεί να ανταποκριθεί στην διαδικασία ενημέρωσης και συντήρησης της ιστοσελίδας του. Αν μπορείτε να γράψετε ένα κείμενο σε Word, τότε μπορείτε να το κάνετε και στο WordPress.

Ευελιξία

Μία ιστοσελίδα θα πρέπει να μπορεί να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του web που συνεχώς αλλάζει. Το WordPress είναι ένα ευέλικτο σύστημα το οποίο σας επιτρέπει όχι μόνο να προσθέτετε νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στο site σας αλλά ακόμη και να το ανακατασκευάσετε από την αρχή ή να του δώσετε μια νέα αισθητική χωρίς να χάσετε το περιεχόμενό σας.

Απλές απαιτήσεις hosting

To WordPress χρησιμοποιεί ευρέως διαδεδομένες τεχνολογίες (PHP, SQL, HTML) και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στην παραμετροποίηση και εγκατάστασή του. Αυτό καθιστά το site σας εύκολο να φιλοξενηθεί σχεδόν απο οποιοδήποτε server.

Στην IntelligentServices πλέον κατασκευάζουμε ακόμα και τις πιο απλές ιστοσελίδες με την χρήση του WordPress ώστε οι ιδιοκτήτες τους να εκμεταλλεύονται όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα.

BANNER-235.jpg

Ενδεικτικά Έργα


02-BLACK.jpg

05-BLACK.jpg

01-BLACK.jpg

14-black.jpg

06-BLACK.jpg

04-BLACK.jpg

03-BLACK.jpg

16-black.jpg

19-black.jpg

18-black.jpg

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες
για τις υπηρεσίες μας;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα εκπρόσωπος
μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.
 

INTELLIGENT SERVICES

adress Επιδαύρου 30β & Γυφτοπούλου, Χαλάνδρι
T.K.: 15233
phone Τηλ: 211-7004310
Φαξ: 211-7702610
email Email: info@intelligentservices.gr